28/10/2014

Raya Packet for As-Salahuddin Smart Tahfiz School

Lamanya tak update seolah-olah hidup tak progressif. Bukan. Bukan tak progressif;

Aku sibuk sikit. Actually, sibuk banyak. Macam mana orang yang rajin kemaskini blog tu boleh blog kan setiap aktiviti yang mereka lakukan eh? (Tabik spring)

Harap aku tak terlambat untuk bercakap tentang Sampul Duit Raya untuk As-Salahuddin Smart Tahfiz School. Projek ni aku buat semasa sambutan aidilfitri tahun ini.

Proposal


Approved by client




Outcome dia ada masalah bila penutup dia tak seperti yang aku send ke printer. So ada sikit argument dengan printer man. Hmmm..


No comments: